Artistic Hair

Artistic Hair

Artistic Hair heeft ons ingeschakeld omdat ze een jongere doelgroep wilden aanspreken.

De informatiestrategie is gewijzigd. We hebben ervoor gekozen het zwaartepunt te verplaatsen van de website naar social media: Facebook en Instagram. Hierop worden frisse en lichte foto’s van hun hippe haarcreaties in een lichtblauw frame geplaatst om zo andere jongeren ook naar binnen te trekken. Ze hebben hun social media kanalen ook uitgebreid naar Pinterest en YouTube. De website is daarnaast geheel vernieuwd en nu ook responsive. Specialiteiten zijn wenkbrauwen en daar wordt door middel van advertenties ook actief op ingezet.

Eind 2016 hebben we de tussenstand opgemeten. Aan het begin hebben we als doel gesteld meer te gaan werken met social media om zo een jongere doelgroep aan te spreken. In een half jaar tijd is het totaal aantal volgers op Facebook gestegen met 19%, op Instagram gestegen met 14% en op Pinterest met 666%. Het totaal aantal volgers op social media is gestegen met 98%. Het aantal boekingen vanaf social media is daarmee gestegen met 8%.

Content voor online gebruik

 
Artistic Hair-72 Artistic Hair-71 Artistic Hair-40 Artistic Hair-30 Artistic Hair-29 Artistic Hair-9 Artistic Hair-20 Wijzoekenjou.3

back to top