Wie is Rokend Paard?

Rokend Paard was het opperhoofd van een uitgestorven indianenstam uit de Amazone. Rokend Paard gebruikte rooksignalen om te communiceren. Rooksignalen zijn de oudste vorm van visuele communicatie. Simplistisch in design en uitvoer.

Rokend Paard uit Amsterdam gaat verder dan dat. We gebruiken juist de laatste technologische snufjes om te communiceren. Maar voor ons staat nog steeds één ding centraal; Simplistisch in design en uitvoer.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Strategie en advies

Wat wil je bereiken en wat wil je communiceren? Wij beginnen altijd met een helder plan dat antwoord geeft op deze twee belangrijke vragen.

SEO

Online vindbaarheid is en blijft belangrijk. Zonder bezoekers zijn al je inspanningen nog voor niks geweest. We take care of it.

Websites

Jouw website is je online visitekaartje. Dat moet er gewoon goed uit zien. We regelen dit voor jou; van design tot oplevering.

Content creatie

Mensen prikkelen door de juiste video’s, foto’s of teksten te gebruiken. Speciaal afgestemd op jouw bedrijf en ingezet op de juiste kanalen.

Advertising

De mogelijkheden voor online adverteren zijn eindeloos, van Google en social media tot influencers. Maar wat past het beste bij jouw bedrijf?

Workshops

Trainingen en workshops op locatie, afgestemd op jouw wensen. Samen meteen aan de slag. Zo leer je het snelst.

Social media

De meest toegankelijke manier om in contact met je klanten te komen, maar welke kanalen en welke content werkt nu het beste voor jouw bedrijf?

Campagne

Extra aandacht trekken met jouw nieuwste product of dienst? Sure! We bedenken het en maken het weer. Naderhand meten we het effect.

Research en analyse

Wanneer wordt er het meeste over je werk gepraat en hoe wordt er over gepraat? Meten is weten zeggen ze. Wij spelen er op in.

Online marketing Amsterdam

Het online marketing team van Rokend Paard

Lieve Claessens
Algemeen Opperhoofd

Algemeen opperhoofd

Bas Goossens
Creatief Opperhoofd

Creatief opperhoofd

Scarlet Hijmans
Online Perfectionist

Online perfectionist
back to top